Zach Galifianakis është duke krijuar filmin ‘Between two Ferns’ për Netflix

2:06 pm 06.12.18

Sipas Hollywood Reporter programi i njohur i kanalit ‘FunnyOrDie’ i aktorit Zach Galifianakis ‘Between two Ferns’ është marrë nga Netflix dhe po realizohet si film i metrazhit të gjatë.
‘Between two Ferns’ është show i cili filloi 10 vite më parë dhe gjatë këtyre viteve arriti të ketë 21 epozoda total në kanalin e youtubit ‘Funny or Die’ dhe disa nga mysafirët të cilët ishin pjesë janë Hillary Clinton, Brad Pitt, Jennifer Aniston etj.

Si duket shumë shpejtë do të kemi një between two ferns më të gjatë dhe tejet funny, dhe në platformën Netflix.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM