Young Fathers – ‘In My View’

9:48 pm 17.01.18

 

Young Fathers kanë paralajmëruar albumin e ri Cocoa Sugar dhe kanë shpërndarë singlin ‘In My View’.

Albumi i ri vjen pas atij të vitit 2014, Dead, që fitoi çmimin Mercury Prize dhe pas White Men Are Black Men Too që doli në vitin 2015.

Albumi Cocoa Sugar është inçizuar gjatë vitit të kaluar, derisa do të dal më 9 mars përmes Ninja Tune.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM