Yeah Yeah Yeahs postojnë një këngë të re

9:55 am 26.09.17

 

Indie rok bendi amerikan, Yeah Yeah Yeahs kanë shpërndarë një këngë të re me emrin ‘Phone Jam’.

Kënga është afër gjashtë minuta e gjatë dhe në te dëgjohen edhe zëra nga mesazhet telefonike lënë për Karen O.

Për më shumë, bendi ka postuar edhe një mesazh misterioz, “Wait….#FeverToTell Tomorrow”, duke nxitur spekulime se ndoshta bëhet fjalë për një ri-publikim të albumit debutues nga viti 2003.

 

 

Albumi i fundit nga Yeah Yeah Yeahs ishte ai i vitit 2013, Mosquito.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM