Yasiin Bey do të performojë sërish albumin e tij ‘The Ecstatic’

9:33 pm 05.12.18

Watch Yasiin Bey x Robert Glasper Perform De La Soul's "Stakes Is High" Live In Paris + Exclusive Photos & Recap [photographed by Mr. Mass for Okayplayer]Albumi i njohur i artistit Yasiin Bey ‘The Ecstatic’ mbush këtë vit përplotë 10 vite dhe prandaj reperi i njohur më herët si Mos Def do ti dedikojë disa performanca albumit të tij të katërt.
ai do të performojë në Britani të Madhe gjatë Janarit dhe Shkurtit të vitit 2019.

Albumi ‘The Ecstatic’ korri suksese të mëdha në vitin 2009 kur u lansua. Albumi arriti të hypë në vendin e 9të në listën Billboard 200.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM