Wu-Tang Clan e përmendin Martin Shkrelin në këngën ‘Lesson Learn’d’

3:26 pm 22.09.17

 

Wu-Tang Clan kanë shpërndarë këngën e tyre më të re.

Në ‘Lesson Learn’d’ janë të përfshirë edhe Inspectah Deck dhe Redman.

Në një pjesë të tekstit të këngës thuhet: “Çmimi im po ngritet si ilaçet që Martin Shkreli shet.”

Kjo këngë do të jetë pjesë e albumit të radhës nga Wu-Tang Clan, The Saga Continues. Albumi do të dal më 13 tetor.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM