Wilma Archer – ‘Scarecrow’

2:21 pm 12.02.18

 

Muzicienti nga Londra, që në të kaluarën lunate nën emrin Slime, tani është rikthyer me një këngë të re.

Wilma Archer kaloi kohë duke shkruar këngë për emrat si Selah Sue dhe Jessie Ware, derisa vitin e kaluar nxorri singlin ‘Like A Hunger’ në bashkëpunim me Amber Mark.

Tani, ai ka lëshuar edhe një këngë të re, ‘Scarecrow’, duke u futur kështu në një territor të ri muzikor për te.

Influencuar nga muzika jazz, kënga e re dominohet nga tingujt e trumpete e perkusioni.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM