William Patrick Corgan – ‘Aeronaut’

5:39 pm 03.11.17

 

Billy Corgan udhëton në një kozmos psychedelic në videospotin për këngën ‘Aeronaut’.

Klipi hapet me këngëtarin e Smashing Pumpkins duke luajtur në piano, veshur me kostum të bardhë derisa hapsira është e tëra në të zezë. Derisa balada vazhdon, rreth tij efektet shfaqin forma të maleve, yjeve dhe dritave të ndryshme.

Kënga është pjesë e solo LP-së Ogilala.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM