Weezer – ‘Weekend Woman’

10:35 am 05.10.17

 

Weezer kanë lëshuar edhe një këngë të re nga albumi Pacific Daydream që del më 27 tetor.

Kënga quhet ‘Weekend Woman’. (dëgjo më poshtë)

“Kjo këngë disi më kthen mbrapa në ditët e moçme të bendit,” ka shkruar bendi në Twitter.

Kënga ‘Weekend Woman’ është kënga e radhës që shpërndahet nga albumi i ri, derisa më herët ishin lëshuar edhe ‘Beach Boys’, ‘Mexican Fender’ dhe ‘Feels Like Summer’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM