Videospoti i ri nga Nike përçon mesazhin për ‘Barazi’  (video)

8:16 pm 12.02.17

‘Barazi’ (Equality) është emri i filmit të ri të shkurtër prodhuar nga firma e njohur e veshmbathjeve, Nike.

Në të paraqiten emra të njohur nga muzika dhe sporti, si LeBron James, Alicia Keys dhe Serena Williams.

Përveç videospotit ‘Equality’, janë lëshuar edhe pamjet nga mbrapaskenat e punimit të kësaj videoja, ku protagonistët flasin për mesazhin dhe qëllimin e paraqitjes së tyre.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM