Videoja viral e “leximit të buzëve” nga martesa mbretërore

2:20 pm 23.05.18

 

Bad Lip Reading është një faqe në YouTube që poston video nga emisione televizive, shfaqje, filma dhe të tjera, kur përmes çasjes humoristike vendoset zë dhe tekst tjetër i cili i “bashkohet” lëvizjes së buzëve të personave në video.

Më e fundit, që po bëhet viral, është videoja nga Dasma Mbretërore e Prince Harry dhe Meghan Markle.

 

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM