Video e re për këngën ‘Blood on the Dance Floor’ të Michael Jackson

6:30 pm 15.12.17

 

Videospoti i ri për këngën ‘Blood on the Dance Floor’ përmban pamje nga performanca e Cirque de Soleil për këngën ‘History in the Mix’.

Videospoti është pranuar nga pronësia Jackson dhe është punuar nën koreografinë e Jamie King.

Në video përfshihet edhe perfromanca e vetme e Michael Jackson One bërë për këngën ‘Blood on the Dance Floor’, të cilën e debutuan në ditëlindjen e Mbretit të Popit.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM