Veseli rreth demarkacionit: Po ndryshon disponimi i disa deputetëve të LVV-së

7:36 pm 08.03.18

 

Pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, kryetari Kadri Veseli tha se ratifikimi i marrëveshjes së demarkacionit duket të kryhet sa më shpejtë.

“Jemi duke bërë gabime ndaj qytetarëve tanë dhe papërgjegjësi, po punojmë të arrijmë konsensus” ka thënë Veseli.

“Disponimi i deputetëve po ndryshon sidomos disa deputetëve të LVV-së” ka shtuar ai, transmeton Gazeta Zëri.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM