Veliaj në TEDx Prishtina, rrëfen transformimin e Tiranës (video)

5:05 pm 08.10.17

 

Kryeteari i Tiranës, Erion Veliaj, ishte mysafir në eventin TEDx Prishtina ku foli për punën e tij në kryeqytetin shqiptar dhe për vizionin e tij për të ardhmen e qytetit.

Veliaj zgjodhi pesë histori njerëzore për të rrëfyer gjithë ndryshimet që kanë ndodhur në Tiranë prej kohës që ai u zgjodh kryetar i kryeqytetit.

Veliaj tha se pavarësisht se në shumë prej projekteve të realizuara gjithmonë ka pasur debate, në fund të gjithë janë bindur se ndryshimi ka qenë i nevojshëm dhe i duhuri, transmeton Gazeta Shqip.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM