Vazhdon seriali Simpsons: Kthehet me dy sezona të reja

3:22 pm 07.02.19

Simpsons po rikthehet me dy sezone të tjera, që e bën atë serialin më të gjatë në  televizionin amerikan me më shumë se 30 vite në transmetim.
Postimi në Twitter nga  llogaria zyrtare e show-it, konfirmoi se seriali do të kthehet për sezonet 31 dhe 32.

Simpsons u bë serija më e gjatë  në historinë amerikane, kur e mundi serinë Gunsmoke  në prill të 2018. Pas debutimit si një skeç në show-un e Tracey Ullman në 1987, Simpsons u adaptua në një seri të plotë në dhjetor të 1989, dhe vazhdoi të bëhet një nga emisionet më ikonike në historinë e televizionit.

Edhe pse duket sikur nuk ka ndonjë fund të planifikuar për The Simpsons, kreatori Al James pranoi se e ka menduar një fund për serialin.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM