Vajzat e Hugo Chavezit mburren me pasuri në media sociale ndërsa populli vdes urie

11:44 am 05.02.19

Image result for gabriela chavezDuke pozuar me një grusht të mbushur me dollarë, duke u fotografuar me yje të pop-it dhe duke jetuar në hotelet më luksoze të botës – kështu jetojnë fëmijët e pasur të elitës socialiste të Venezuelës të cilët nuk dinë asgjë për mjerimin që prindërit e tyre kanë bërë në vendin e tyre.

Vajza e kreut të revolucionit socialist Hugo Chavez, Maria Gabriela, është vajza më e pasur e Venezuelës, me një pasuri personale prej më shumë se 4 miliardë dollarë, fshehur në llogaritë bankare në Evropë. 38-vjeçarja fitoi pasurinë e saj të madhe duke luajtur rolin si zonja e parë e babait të saj socialist, ish-nënkolonelit Hugo Chavez, pasi ai u divorcua me gruan e dytë. Megjithatë, Gabriela – dhe fëmijët e tjerë të elitës socialiste të Venezuelës – duket se e kanë harruar se motoja e Chavez-it ishte “të jesh i pasur është i keq”.Rosines jumped on a plane to Paris within hours of posting a picture holding up a fist full of dollar bills on social media in 2016

Ndërsa Gabriela fshihet pas imunitetit diplomatik, motra e saj më e vogël u largua nga vendi në turp, pasi u mburr për pasurinë e saj në media sociale që nxiti reagim në publik. Rosines Chavez mënjëherë hypi në një aeroplan në Paris, brenda disa orëve pasi ajo postoi një foto me një grusht të mbushur me para në mediat sociale në 2016tën.

Rosines ChavezPictured: Rosines Chavez with Nicki Minaj
Tani 21-vjeçarja po përjeton një jetë pa probleme në Sorbonne – ndërsa mësuesit e Venezuelës po punojnë për gati se falas sepse pagat e tyre janë aq të dobëta për shkak të hiper-inflacionit, dhe populli po vdes urie./UrbanFm/

Rosines Chavez pictured with her father, socialist revolutionary Hugo Chavez

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM