UNKLE paralajmëron album të ri me titull ‘The Road: Part 2/Lost Highway’

10:56 am 10.01.19

UNKLE kanë lajmëruar se do të publikojnë albumin e tyre të gjashtë me titull ‘The Road: Part 2 / Lost Highway’,  në mars të këtij viti.  Grupi i muzikës elektronike, e themeluar nga James Lavelle, lëshoi ​​albumin e  pestë ‘The Road: Part 1’ në vitin 2017. Ai album pasoi albumin ‘Where Did The Night Fall‘ të vitit 2010.
The Road: Part 1
Tani, pjesa e tretë e projektit është shpallur dhe do të mbërrijë me 29 mars përmes labelit Songs For The Def.
Albumi i ri përmban një bollëk të akteve musafire – përfshirë bateristin e Queen of the Stone Age Jon Theodore, Mick Jones të the Clash, dhe Tom Smith e Mark Lanegan etj.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM