U.S. Girls – ‘Velvet 4 Sale’

8:59 pm 29.11.17

 

U.S. Girls, projekt muzikor ky i muzicientes Meg Remy, ka paralajmëruar albumin e gjashtë In a Poem Unlimited.

Albumi del më 16 shkurt, derisa bendi ka lëshuar edhe singlin e ri ‘Velvet 4 Sale’.

Më poshtë mund ta shikoni videospotin e ri, derisa gjithashtu keni edhe listën e këngëve në albumin e ri dhe punimin artistik të tij.

 

 

In a Poem Unlimited:

01 Velvet 4 Sale
02 Rage of Plastics
03 Mad As Hell
04 Why Do I Lose My Voice When I Have Something To Say
05 Rosebud
06 Incidental Boogie
07 L-Over
08 Pearly Gates
09 Poem
10 Traviata

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM