Tyler, The Creator – ‘Boredom’

4:55 am 12.07.17

Tyler, the Creator ka ndarë edhe një këngë nga albumi i tij i ardhshëm Scum Fuck Flower Boy.

Kënga ‘Boredom’ përfshinë në vete bashkëpunimin me Rex Orange County, Anna of the North dhe Corinne Bailey Rae.

Albumi i ri nga Tyler, the Creator del më 21 korrik.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM