Trump shikoi eklipsin pa syzet mbrojtëse. Shpërthejnë shakatë në internet  (foto)

8:22 am 22.08.17

 

Presidenti Donald Trump ishte paraqitur dje në balkonin e Shtëpisë së Bardhë bashkë me gruan Melania dhe djalin Barron.

Trump po përgatitjet që të ishte dëshmitar i eklipsit diellor dhe para se të vendoste syzet mbrojtëse ai bëri një gabim. Shikoi drejt diellit pa syzet mbrojtëse.

Kjo mjaftoi që të kapej në fotografi dhe të jetë në faqen e parë të gazetës New York Daily News.

Më pas, si zakonisht, nëpër rrjetet sociale shpërthyen shakatë më të ndryshme me komentet bashkangjitur me foton e fokusuar te fytyra e presidentit.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM