Trump e quan “të sëmurë, të çmendur” vrasësin në Las Vegas

5:54 pm 03.10.17

 

Presidenti Donald Trump e ka quajtur 64 vjeçarin Stepehen Paddock, që vrau 59 persona dhe plagosi 527 të tjerë, si njeri “të sëmurë dhe të çmendur”.

Duke folur në Shtëpinë e Bardhë, presidenti amerikan tha se do të shikoj ligjet rreth armëve “në një kohë tjetër” por nuk ka folur më në detaje rreth këtij problemi.

Policia ende po mundohet të kuptoj pse Stephen Paddock veproi duke shtënë me armë mbi turmën që ishtë mbledhur në një koncert të hapur në hotelin Mandalay Bay.

Fotografi nga dhoma e hotelit ku ishte vrasësi janë siguruar nga Boston 25 News, dhe një nga to mund ta shikoni më poshtë.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM