Trudeau dhe Merkel patën një darkë të veçantë (foto)

7:10 am 18.02.17

Kryeministri kanadez, Justin Trudeau, zhvilloi një takim gjatë ditës së enjte me kancelaren gjermane, Angela Merkel.

Se për çfarë biseduan, nuk e dimë. Por, siç shkruan edhe Independent, ata biseduan për diçka. Për tregtinë, luftën, ose paqen.

Mbi të gjitha, Trudeau dhe Merkel patën një darkë mjaft të veçantë, nën dritën  e qirinjve.

Fotot tregojnë se si kaluan të dy gjatë këtij takimi. Në një nga fotot, Merkel i tregon Trudeaus një fotografi kur ai ishte i vogël dhe kishte vizituar Gjermaninë bashkë me babain e tij, atëherë kryeministrin Pierre Trudeau.

 

merkel1

merkel2

merkel3

merkel4

 

Në reagimet nëpër rrjetet sociale, afërsia e dy politikkanëve nuk kaloi pa u përshëndetur me komente të ndryshme.

 

merk2

merk3

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM