Tricky – ‘When We Die’  (ft. Martina Tobley-Bird)

3:52 pm 12.07.17

 

Tricky rikthehet me album të ri.

Një nga emrat më të mëdhenj të skenën së trip-hop muzikës do të nxjerr albumin ununiform më 22 shtator.

Ky është albumi i radhës nga Tricky pas atij të vitit 2014, Adrian Thaws.

Albumi ununiform është krijuar në Moskë dhe më pas inçizuar në Berlin dhe do të jetë produkt i kompanisë muzikore False Idols që është krijim i vetë këngëtarit anglez.

Duke paralajmëruar albumin, Tricky ka ndarë edhe një këngë të re.

Dëgjone më poshtë ‘When We Die’ në bashkëpunim me Martina Topley-Bird. Ky është bashkëpunimi i parë i tyre në 15 vitet e fundit, prej kur këngëtarja kishte qenë pjesë e albumit të mirënjohur të Trickyt, atij të vitit 1995, Maxinquaye.

 

 

ununiform:

01 Obia Intro
02 Same As It Ever Was [ft. Scriptonite]
03 New Stole [ft. Francesca Belmonte]
04 Wait For Signal [ft. Asia Argento]
05 It’s Your Day [ft. Scriptonite]
06 Blood Of My Blood [ft. Scriptonite]
07 Dark Days [ft. Mina Rose]
08 The Only Way
09 Armor [ft. Terra Lopez]
10 Doll [ft. Avalon Lurks]
11 Bang Boogie [ft. Smoky Mo]
12 Running Wild [ft. Mina Rose]
13 When We Die [ft. Martina Topley-Bird]

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM