Tri ‘rregulla të reja’ nga Dua Lipa për këtë fundvit (foto)

8:51 pm 29.11.17

 

Dua Lipa i është përgjigjur kërkesës së një fansi i cili pyeste nëse këngëtarja “ka ndonjë rregull se si të kalohet muaji dhjetor pa bankrotuar”.

Të martën, duke iu përgjigjur kësaj pyetje në rrjetin Twitter, Dua shkroi:

1. Gjuaje kalendarin

2. Ndahu nga ai dhe kështu ke një dhuratë më pak

3. Martohu me një të pashpirtë

 

 

 

Pas kësaj përgjigjeje të Duas vësrshuan postimet nga fansat e saj.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM