Travis Scott dhe Quavo ishin te ‘Kimmel’. Në skenë sollën edhe një hardhucë gjigante

3:48 pm 11.01.18

 

Travis Scott dhe Quavo performuan këngën ‘Eye 2 Eye’ në skenën e emisionit televiziv Jimmy Kimmel Live!.

Dyshja promovoi albumin Huncho Jack, Jack Huncho, derisa atyre iu bashkangjit edhe shoku nga grupi Migos, Takeoff për ta këduar këngën.

Por, nuk ishin vetëm këta të tre që dolën në skenë. Aty mbrapa u shfaq edhe një hardhucë gjigante që bendi kishte vendosur ta ketë me vete, për arsye që nuk janë bërë të ditura.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM