Traileri i ri për filmin ‘Snatched’  (video)

12:25 pm 08.02.17

Është lëshuar një trailer i ri për filmin komedi ‘Snatched’, ku luajnë Amy Schumer deh Goldie Hawn.

Aktoret luajnë karakteret e nënës dhe vajzës të cilat duhet të gjejnë rrugën për t’u larguar nga xhungla ekuardoriane pasi janë kidnapuar gjatë një pushimi familjar.

Në film paraqiten edhe Wanda Sykes, Ike Barinholtz dhe Randall Park.

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM