Traileri i ri për dokumentarin ‘Whitney’ tregon vuajtjet e këngëtares

1:35 am 17.05.18

 

Është lëshuar traileri i ri për dokumentarin Whitney, i cili tregon për jetën e këngëtares Whitney Houston.

Në klip, këngëtarja tregon për vuajtjet e saja, derisa shfaqen pjesë edhe nga kohët e hershme kur ajo jetonte me familjen, kalimi në famën e industrisë së muzikës dhe problemet me drogën.

Përveç kësaj, në trailerin e ri tregohet se çfarë Houston mendonte për muzikën e kohës së saj, derisa ajo kritikon këngëtaren Paula Abdul.

Dokumentari Whitney del nëpër kinema më 6 korrik.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM