Top koverat e albumeve punuar përmes programit MS Paint 

3:19 pm 24.07.17

Programi i Miscrosoft Windows përmes së cilit përdoruesit mund të krijonin vizatime të ndryshme, duke përdorur ngjyrat dhe disa modele të brushave, tani e tutje më nuk ofrohet nga gjiganti i teknologjisë.

Por, një koleksionues nga Chicago, Marc Fischer, ka bërë një punë të mrekullueshme duke mbledhur disa punime që janë bërë përmes programit MS Paint, ku përdoruesit janë munduar të vizatojnë pamjet artistike (koverat) e albumeve kalsike të muzikës.

Më poshtë, shikoni disa prej këtyre albumeve punuar përmes këtij programi të Microsoft Windows, mbase do t’ju kujtojnë disa prej vizatimeve që edhe ju dikur jeni munduar t’i bëni.

 

David Bowie – ‘Hunky Dory’

 

The Beatles – ‘Meet The Beatles!’

 

Einstürzende Neubauten – ‘Haus Der Lüge’

 

2Pac – ‘All Eyez On Me’

 

The Beatles – ‘Sgt. Pepper’s’

 

The Beatles – ‘Revolver’

 

Nas – ‘Illmatic’

 

Michael Jackson – ‘Thriller’

 

Led Zeppelin – ‘Led Zeppelin’

 

Kanye West – ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’

 

Iron Maiden – ‘Piece Of Mind’

 

The Jimi Hendrix Experience – ‘Are You Experienced’

 

Joy Division – ‘Unknown Pleasures’

 

Ghostface Killah – ‘Iron Man’

 

Dr Dre – ‘The Chronic’

 

The Beatles – ‘Rubber Soul’

 

Captain Beefheart – ‘Trout Mask Replica’

 

Kraftwerk – ‘Computer World’

 

Run-D.M.C. – ‘Run-D.M.C.’

 

Nirvana – ‘Nevermind’

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM