Timotheé Chalamet do të luajë në filmin e ri të Wes Anderson

11:27 am 03.12.18

Aktori i ri Timotheé Chalamet i cili u bë i famshëm nga roli i tij në filmin ‘Call me by your Name’ që i fitoi atij një nominim për Oscar vitin e kaluar, do të luajë në filmin e ri të regjisorit Wes Anderson të quajtur ‘The French Dispatch’.

Filmi do të xhirohet në Francë dhe në film do të luajnë  emrat si: Frances Macdormand, Tilda is Swinton, Bill murray etj. Filmi do të jetë një letër dashurie për gazetartë e shekullit e 20të në Paris.

Timotheé pritet që të nominohet per Oscar edhe këtë vit për rolin e tij në ‘Beautiful Boy’.

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM