Themeluesi i revistës ‘Playboy’, Hugh Hefner – përmes fotografive 

3:03 pm 28.09.17

 

Njeriu që themeloi revistës ‘Playboy’ ka vdekur në moshën 91 vjeçare.

Hugh Hefner e themeloi revistën në vitin 1953, duke sjell fotografi të mëdha të femrave të famshme cilat pozonin për revistën që shiste miliona kopje dhe që u bë referencë e emrave seks simbolë.

Më poshtë, disa foto që përmbledhin jetën e Hefner, duke përfshi atë më Bonnie J Halpin në një klub nate në Chicago; Hefner me të dashurat e tij, Holly Madison, Bridget Marquardt dhe Kendra Wilkinson; me djalin e tij Cooper Hefner; dhe me gruan e tij të tretë Crystal Hefner në shtëpinë e tij për natën e Halloween në vitin 2014.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM