The Weeknd – ‘Secrets’ (video)

4:52 am 13.06.17

The Weeknd ka shpërndarë videospotin për këngën ‘Secrets’.

Punuar nga Pedro Martin Calero, në video këngëtari paraqitet duke ecur nëpër një hapsirë mjaft masive, me një strukturë interesante dhe në disa pjesë mbushur me pasqyre.

Kënga është pjesë e albumit Starboy.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM