The Weeknd – ‘Call Out My Name’

5:36 pm 12.04.18

 

The Weeknd ka realizuar videospot për këngën ‘Call Out My Name’.

Klipi i punuar nga Grant Singer, paraqet këngëtarin Abel Tesfaye duke ecur në rrugët e zbrazëta të qytetit dhe gjatë natës.

Në një moment, këngëtari qet nga goja lakuriqë.

Kënga ‘Call Out My Name’ është pjesë e projektit muzikor të lëshuar ditë më parë me titullin My Dear Melancholy.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM