The War on Drugs – ‘Holding On’  (video)

4:07 pm 13.06.17

The War on Drugs kanë nxjerrë video për këngën më të re, ‘Holding On’.

Videospoti është punuar nga Brett Haley nën konceptin e Krysten Ritter. Në te paraqiten Frankie Faison dhe frontmeni Adam Granduciel.

‘Holding On’ është singli i parë nga albumi i ri, Deeper Understanding, i cili do të dal më 25 gusht.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM