The Smashing Pumpkins – ‘Solara’

8:01 pm 08.06.18

 

Smashing Pumpkins kanë realizuar këngë të re, të parën në 18 vitet e fundit.

Kënga ‘Solara’ është punuar nga anëtarët e ribashkuar të bendit, Billy Corgan, James Iha dhe Jimmy Chamberlin.

Të hënën bendi do të debutoj këngën në television, kur do të jenë mysafir të The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM