The Neighbourhood – ‘Scary Love’

6:29 pm 12.03.18

 

Në videospotin më të ri nga The Neighbourhood paraqitet aktori Tommy Wiseau.

Wiseau është i njohur për filmin klasik kult The Room si dhe për frymëzimin e filmit The Disaster Artist nga James Franco.

Kënga ‘Scary Love’ është singli më i ri nga The Neighbourhood që ditë më parë lëshuan albumin e tretë të tyre, i cili mban emrin e bendit.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM