The National – ‘Dark Side of the Gym’

8:10 pm 01.12.17

 

Koreografi Justin Peck ka punuar videospotin për këngën ‘Dark Side Of The Gym’ dhe gjithashtu paraqitet në klip.

Kënga është pjesë e albumit Sleep Well Beast, albumi i shtatë i bendit The National që doli më herët gjatë vitit.

Në videospot paraqitet edhe kërcimtarja Patricia Delgado, në një kërcim brenda një shkolle mbushur me balona.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM