The Killers – ‘Rut’

5:59 am 11.01.18

 

The Killers kanë lëshuar videospot për këngën ‘Rut’, singël i ri nga albumi Wonderful Wonderful.

Kënga ‘Rut’ është më emocionale dhe reflektive sesa dy këngët e kaluara, ‘The Man’ dhe ‘Run For Cover’.

Frontmeni Brandon Flowers ka treguar më parë se kjo këngë është frymëzuar nga problemet e gruas së tij me PTSD. Kënga adreson ndjenjat e izolimit dhe depresionit.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM