The Decemberists – ‘Once In My Life’

7:29 pm 09.03.18

 

The Decemberists kanë shpërndarë singlin e ri ‘Once In My Life’.

“Kur je në një grup për 17 vite, pashmangshëm ka zakone në të cilat përfshihesh,” është shprehur frontmeni Colin Meloy për albumin e ri. “Kështu, ambicja jonë këtë herë ishte të largohemi nga zona komforte. Kjo bëri që të punojmë me producent tjetër dhe të punojmë në studio tjetër. Donim të lironim veten nga zakonet e vjetra dhe t’i mundësonim vetes diçka të re.”

Albumi I’ll Be Your Girl del më 16 mars.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM