The Chainsmokers – ‘Sick Boy’

9:18 pm 17.01.18

 

“Sa pëlqime vlenë jeta ime?” pyet grupi The Chainsmokers.

Kënga ‘Sick Boy’ është singli më i ri i EDM dyshes dhe njëkohësisht materiali i parë që nxirret në publik nga albumi i tyre i ri.

Duke postuar singlin në Twitter, The Chainsmokers gjithashtu kanë shkruar: “Sa pëlqime vlenë jeta ime?”

 

 

Kënga ‘Sick Boy’ është disi më e errët sesa hitet e kaluara të bendit, si ‘The One’ apo edhe bashkëpunimi me Coldplay në ‘Something Just Like This’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM