Thaçi për ushtrinë: Jo veprim të njëanshëm

11:06 am 14.03.17

hashim

 

Presidenti Hashim Thaçi beson se ndërkombëtarët e përkrahin themelimin e ushtrisë së Kosovës dhe se kjo do të ndodh përmes një procesi gradual dhe gjithpërfshirës.

“Ne do jemi fleksibil që kjo ngjarje e madhe të ndodh bashkërisht me SHBA-në dhe vendet e NATO-s. Nuk do të ketë veprim të njëanshëm’, ka thënë presidenti Thaçi, transmeton gazeta Express.

Ai sqaroi se kanë biseduar aq shumë me Listën Serbe për ushtrinë  por sipas tij, ata kanë treguar se  Beogradi është ai që vendos për këtë.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM