Termat më të kërkuar në Pornhub për vitin 2018

10:16 am 31.12.18

Pornhub Year In Review Reveals What People Searched For In 2018

Faqja kryesore pornografike më e madhe në botë, Pornhub, ka publikuar rishikimin e saj vjetor dhe numrat janë të masivë.

Ka pasur më shumë se 33.5 miliardë vizita në faqe gjatë vitit – një rritje prej pesë miliardë nga 2017. Kjo është një mesatare prej 92 milion vizitorësh çdo ditë.

Dhe me të gjithë ata vizitorë vijnë shumë kërkime; më shumë se 30 miliardë në fakt, ose pothuajse 1,000 për sekondë.

Natyrisht, e gjithë kjo kërkesë çon në një shumë të furnizimit. Pothuajse 4.8 milion video të reja u shtuan në faqe nga profesionistë dhe amatorë nga e gjithë bota, duke arritur në më shumë se një milion orë përmbajtje të reja.-raporton UrbanFm

How many times did you type these words this year? Credit: Pornhub

These were the themes that defined 2018. Credit: Pornhub

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM