Telefoni ‘më i fortë’, Nokia 3310, rikthehet gjatë vitit 2017 

4:12 pm 14.02.17

noki1

 

Telefoni legjendar Nokia 3310 do të rikthehet në treg gjatë këtij viti.

I njohur për fuqinë dhe sigurinë që ofronte, Nokia 3310 për herë të parë doli në treg në vitin 2000.

Që nga atëherë, deri më tani teknologjia ka shkuar aq larg saqë nevoja për një telefon të tillë është zëvendësuar me varësinë ndaj telefonëve dhe smartphonëve të shumtë që kanë pushtuar tregun.

Por, duket se kjo nuk ka penguar që ky telefon përsëri t’i rikthehet tregut.

Pritet që gjatë Kongresit Botëror të Mobilëve që mbahet gjatë këtij muaji në Barcelonë, Nokia 3310 të parqitet si një verzion i ri dhe që do të kushtoj rreth 60 euro.

 

nokia

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM