‘Të premten, ose në fillim të javës tjetër, mbahet seanca për demarkacionin’

6:44 pm 07.03.18

 

Anëtari i Partisë Demokratike të Kosovës, Blerand Stavileci, ka thënë se pas pak ditëve do të mbahet seanca për ratifikimin e marrëveshjes për demarkacionin.

“Të premten, ose fillimi i javës tjetër do të jetë dita kur do të mbahet seanca e ardhshme për ratifikimin e marrëveshjes mes Kosovës dhe Malit të Zi” është shprehur Stavileci për Tribuna Channel, transmeton Gazeta Express.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM