Taylor Swift, Future dhe Ed Sheeran në ‘End Game’

6:47 am 12.01.18

Taylor Swift ka lëshuar videospotin për këngën ‘End Game’, bashkëpunim ky me reperin Future dhe yllin britanik Ed Sheeran.

Pamjet në videospot vijnë nga disa vende, si Londra, Tokyo dhe Miami.

Kënga ‘End Game’ është pjesë e albumit Reputation të cilin Swift do ta promovoj në Shtetet e Bashkuara përmes një turneu që nis nga muaji maj.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM