SZA – ‘Go Gina’

5:12 am 22.11.17

 

SZA ka realizuar një video-performancë “stripped” për platformën muzikore Vevo.

Ajo ka kënduar këngën ‘Go Gina’ në një atmosferë krijuar brenda pyllit.

Këngëtarja së fundmi ka folur edhe për albumin e saj të ri dhe për bashkëpunimin e saj me Mark Ronson dhe Tame Impala.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM