“Swiss touch in Landscape Architecture” gjatë korrikut në Prishtinë

2:08 pm 30.06.17

 

Një ekspozitë e titulluar “Swiss touch in Landscape Architecture”  do të hapet në fillim të muajit korrik në Prishtinë.

Ambasada Zvicerane dhe Fondacioni Kosovar i Arkitekturës janë bashkuar për të sjellë para publikun këtë ekspozitë, transmeton KultPlus.

Ekspozita është e kuruar nga Michael Jakob dhe e mbështetur nga Pro-Helvetia.

Ekspozita do të hapet në hapësirat e Institutit Albanologjik më 4 korrik nga ora 14:00 dhe do qëndrojë e hapur për 10 ditë.

Për më shumë informata rreth ekspozitës vizitoni webfaqen e festivalit duke klikuar KËTU.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM