Supergrupi LIV, ku është edhe Lykke Li, lëshojnë këngën ‘Hurts to Liv’

5:59 pm 24.09.17

 

Supergrupi i përbërë nga Lykke Li, producenti Jeff Bhasker, Andrew Wyatt dhe Pontus Winnberg, dhe Bjorn Yttling (nga Peter Bjorn and John), ka shpërndarë këngën ‘Hurts to Liv’.

Sipas Vogue, kënga i është dedikuar prindërve të ndjerë të Li dhe Wyatt.

Këngë të tjera lëshuar nga ky album, në të kaluarën, janë edhe ‘Dream Awake’, ‘Heaven’ dhe singli debutues ‘Wings of Love’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM