Sulmohet kameramani i BBC në një tubim, nga një fans i flaktë i Trumpit

1:04 pm 12.02.19

 The man was led away by security
Një kameraman i BBC-së u sulmua “me dhunë” nga një maniak që bërtiti “f ** k media” ndërsa ai filmonte në një tubim të Donald Trump. Korrespondenti i Uashingtonit, Gary O’Donoghue, i cili është i verbër, tha se kolegu i tij Ron Skeans po filmonte një tubim në El Paso të Teksasit, kur ndodhi sulmi.

 The US President was speaking at a rally in Texas

Duke përshkruar atë që ndodhi, kameramani tha se një mbështetës i Donald Trump hyri në platformën e gazetarëve dhe e gjuajti kamerën  e tij duke e sharë median.

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM