Sufjan Stevens për herë të parë luan live këngën ‘Visions of Gideon’ (video)

7:25 am 23.04.18

 

Sufjan Stevens ka performuar për herë të parë para publikut këngën ‘Visions of Gideon’.

Ai e bëri këtë të shtunën në The Town Hall në New York City, si pjesë e radio emisionit Live From Here drejtuar nga Chris Thile.

“Asnjëherë nuk e kam kënduar live këtë këngë më parë,” tha Sufjan para se të këndoj këngën e cila është pjesë e muzikës së filmit Call Me By Your Name.

 

 

 

Gjithashtu, këngëtari performoi edhe këngën ‘Mystery of Love’, si dhe ‘Tonya Harding’ dhe ‘Heriloom’.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM