St. Vincent – ‘New York’ 

7:21 pm 31.08.17

 

St. Vincent ka lëshuar video për singlin e saj të ri, ‘New York’.

Kënga është pjesë e albumit të gjashtë, ende të paemëruar, derisa videoja është përplot ngjyra dhe është punuar nga artisti vizual Alex Da Corte.

“Mendoj se New Yorku i Annie është ai i ëndrrave të mia – i turbullt dhe i thyer, ëndërrues dhe i sheshtë,” ka thënë Da Corte.

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM