St. Vincent në ‘The Graham Norton Show’. Këndoi dhe foli për albumin (video)

3:21 pm 06.11.17

 

St. Vincent ka qenë mysafire në emisionin ‘The Graham Norton Show’ në BBC One.

Këngëtarja me emrin Annie Clark ka kënduar singlin ‘Los Ageless’ dhe më pas është ulur bashkë me mysafirët e tjerë për të biseduar pak rreth albumit.

Në ulësen e mysafirëve ishin edhe Johnny Depp, Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Kenneth Branagh dhe Josh Gad.

Këngëtarja foli rreth paraqitjeve të saja dhe pjesës artistike të albumit Masseduction.

 

 

 

 

URBAN Electro

URBAN Funk

URBAN FM